vineri, 15 mai 2015

TotalMag pentru linistea ta!

         Existenta noastra se desfasoara intr-un ritm trepidant,de multe ori uitam ca avem nevoie de destindere,trairi sufletesti de mare intentensitate ,totul inspre binele si sanatatea noastra.De multe ori obiectele  de care ne inconjuram ne bucura sufletul si viata.acesta este contextul in care am  accedat la campania desfasurata de BlogAvards in colaborare TotalMag,care incearca si in final reusesc, cel putin in ceea ce ma priveste ,sa ne scoata din tumultul vietii cotidiene,prin simplul fapt ca ne pun la dispozitie produse execeptionale "trebuincioase  pentru inima si suflet" 
        Eu am ales ca  produs ce ar fi folositor,mai mult pentru destindere in drumetiile ce le fac uneori cu scop recreativ ,dar si constructiv
       .Este vorba de unTopor tactic SOG Tomahawk M48,este o unealta tactica suprema. Cantareste foarte putin, pentru a putea fi carat toata ziua fara sa ne oboseasca, iar lama prezinta un tais lat si usor curbat, cu potential urias pentru taiat, despicat, lovit sau ciopartit. Capul toporului este construit din otel inoxidabil 420. Designul implica o teapa ascutita ce completeaza foarte bine lama, facand din M48 o unealta eficienta de aparare si de efractie, dar si de supravietuire.
                                               Topor tactic SOG Tomahawk M48
    Daca ne ghidam  dupa zicala "pune raul in fata,sa sa ajungi bine" ia toporul langa tine,sigur in locurile unde este necesar.
    Nu, imi ramane decat sa va indemn cu sinceritate sa vizitati TotalMag,locul de unde nu pleci nesatisfacut sufleteste.

Un comentariu: